stagiu

În perioada 11-15 august 2023, echipa noastră a organizat, la Cluj, un stagiu de pregatire a câinilor de salvare. Timp de patru zile, 24 de oameni cu 33 de câini s-au antrenat împreună pentru a deveni tot mai pregătiți pentru misiuni de căutare a persoanelor pierdute.
Voluntarilor Asociației Caini de Salvare Transilvania (C.S.T.) li s-au alăturat voluntari ai Clubului Cainilor Utilitari din București și Brașov, angajați și voluntari ai Serviciului Public Salvamont și Salvaspeo al Consiliului Județean Harghita, un voluntar al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Banat” al Judetului Timis și alți pasionați ai activității de căutare și salvare cu câini.
Cățeii au fost și ei de toate felurile și mărimile și au fost, cu toții, bucuroși să aibă parte de antrenamente faine și recompense bune.
Le mulţumim prietenilor de la www.expodom.ro care ne-au donat un cort pliabil pe care îl putem folosi nin stagii si in antrenamente. La adăpostul acestui cort metalic, feriţi de vremea rea care urmeaza inevitabil toamna, ne putem continua pregatirea.
Le dorim tuturor oamenilor și câinilor mult succes la examenele viitoare și în misiunile de căutare.
Facebook Twitter Email
Written on September 8th, 2023 , Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Caini de Salvare Transilvania (C.S.T.) is proudly powered by WordPress and the Theme Adventure by Eric Schwarz
Entries (RSS) and Comments (RSS).

Caini de Salvare Transilvania (C.S.T.)