PROCEDURA DE REDIRECTIONARE A PANA LA 3.5% DIN IMPOZITUL PE VENIT (PERSOANE FIZICE) :

Potrivit prevederilor fiscale, orice contribuabil, persoana fizica, poate directiona pana la 3,5% din impozitul pe venit, platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.) doreste. Practic, in acest fel dumneavoastra transmiteti statului modul in care doriti sa fie cheltuita o parte din impozitul dumneavoastra pe venit. Aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este o parte a bugetului de stat care este directionata de catre fiecare cetatean in parte catre entitatea dorita de acesta! In situatia in care nu va exprimati optiunea privind directionarea acestor bani catre un anumit ONG, banii raman in buzunarul statului.

Daca doriti ca, prin directionarea a pana la 3,5% din impozitul pe care dumneavoastra l-ati platit statului pentru salariile din anul 2023, sa sprijiniti activitatea C.S.T., completati si transmiteti, pana la data de 25 Mai 2024,  Dupa completare, puteti sa ne trimiteti declaratia pe adresa de email contact@cainidesalvare.ro si noi o vom depune online la ANAF sau puteti sa o depuneti chiar dvs. la administratia financiara de care apartineti.

Anul acesta puteti face totul online si nu dureaza decat cateva minute!

1. Accesati link-ul urmator:

https://formular230.ro/asociatia-pentru-caini-de-salvare-transilvania

2. Completati datele dvs.

3. Descarcati formularul 230 generat de catre site (acesta este deja completat cu datele dvs si cele ale CST)

4. Trimiteti formularul completat pe adresa noastra de e-mail contact@cainidesalvare.ro si ne vom ocupa noi de depunerea lui la ANAF

sau , daca doriti, depuneti dvs la ANAF formularul astfel completat.

Anul la care se face referire in declaratie este 2023, deoarece ne referim la impozitul pe venitul din 2023, conform fisei fiscale. In situatia in care doriti sa directionati intreaga suma reprezentand pana la 3,5% din impozit catre CST, atunci nu trebuie sa completati decat prima pagina a declaratiei.

In situatia in care doriti sa mentineti directionarea a pana la 3,5% catre CST si pentru 2022, descarcati primul formular, cel marcat pentru 2 ani. Nu va faceti probleme daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 3,5% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata.

In situatia in care nu utilizati formularul 230 precompletat pe care il puteti descarca utilizand link-urile prezentate mai sus, va fi nevoie sa descarcati formularul 230 de pe site-ul ANAF si sa completati dvs. datele CST.

Datele de completare a declaratiilor:

Denumirea asociatiei: Asociatia pentru Caini de Salvare Transilvania
Cod de identificare fiscala:  29055110
Cont bancar (IBAN):  RO15BTRL01301205896477XX


Formularul se completeaza de mana, in doua exemplare, din care unul ramane la dvs.. Depuneti formularul direct sau trimiteti-l prin posta cu scrisoare recomandata (confirmare de primire) la Administratia Finantelor Publice de care apartineti ( aferenta localitatii care figreaza in cartea dvs.de indentitate.)

Adresele Administratiilor Finantelor Publice le gasiti AICI.

Banii pe care dumneavoastra ii directionati vor fi folositi pentru achizitionarea echipamentului necesar voluntarilor nostrii pentru participarea la activitatea de pregatire si la misiuni de cautare.

Date de contact:

E-mail: contact@cainidesalvare.ro

Va multumim pentru sprijin !

Facebook Twitter Email
Written on March 22nd, 2012

Caini de Salvare Transilvania (C.S.T.) is proudly powered by WordPress and the Theme Adventure by Eric Schwarz
Entries (RSS) and Comments (RSS).

Caini de Salvare Transilvania (C.S.T.)