tabara iarnaIn perioada 21-25 martie, CST a organizat la Costesti, in judetul Hunedoara, Tabara Nationala CST 2018.
22 de oameni si 26 de caini si-au petrecut 4 zile in terenurile de pregatire (padure si daramatura) puse la dispozitie de organizatori. Pe langa voluntarii CST, au mai participat la tabara angajati ai Ministerului Afacerilor Interne de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al Judetului Hunedoara si al Judetului Arad, un voluntar al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al Judetului Timis; membrii ai Serviciului Public Salvamont Alba si voluntari ai Clubului Cainilor Utilitari din Bucuresti.
A fost inca o ocazie extraordinara pentru a schimba informatii si experiente in privinta pregatirii cainilor de salvare si pentru a experimenta noi metode de pregatire pentru cautarea in daramatura si in padure. Voluntarii si profesionistii au devenit astfel, pentru 4 zile, o singura echipa pregatita pentru viitoarele misiuni de salvare.
Facebook Twitter Email
Written on April 24th, 2018 , Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Caini de Salvare Transilvania (C.S.T.) is proudly powered by WordPress and the Theme Adventure by Eric Schwarz
Entries (RSS) and Comments (RSS).

Caini de Salvare Transilvania (C.S.T.)