Invitati la Servus Talk (Transilvania Tube)

In data de 24.04.2012, ‘De la 5 la 6′, pe Transilvania Live, doamna  Maria Tecar de la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Cluj si Oana Ciora, presedintele C.S.T., au fost invitate sa vorbeasca  despre HiperParada Animalelor, eveniment realizat cu ocazia Zilei Internationale a Cainilor de Salvare si a Zilei Jandarmeriei Ardelene. Incepand cu minutul 26 al emisiunii ii veti putea vedea si pe Aka si Aio. (sursa video: Transilvania Tube)

‘Câinii care salvează vieţi. O asociaţie din Cluj antrenează salvatori în caz de inundaţii, avalanşe sau dărâmături’

‘CLUJ. Din 2011, la Cluj există o asociaţie care antrenează şi atestează salvatori pentru dezastre naturale. Câini şi stăpâni. La sfârşitul acestei săptămâni, clujenii vor asista la HiperParada Animalelor, eveniment organizat la hypermarketul Cora şi dedicat Zilei Internaţionale a Câinilor de Salvare (28 aprilie).

Asoaiatia pentru Caini de Salvare Transilvania (CST) e un ONG care a adunat profesori, ingineri, IT-işti, economişti, în total 15 proprietari de câini care au simţit că pasiunea lor pentru animale poate merge mai departe de amuzament.

Continuare stirii o puteti gasi pe Ora de Cluj.(sursa foto: Ora de Cluj)

In data de 23.04.2012, intre orele 17.20-18.00, la emisiunea Metropola, pe Alpha TV Cluj, doamna  Maria Tecar de la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Cluj si Oana Ciora, presedintele C.S.T., au fost invitate sa vorbeasca  despre HiperParada Animalelor, eveniment realizat cu ocazia Zilei Internationale a Cainilor de Salvare si a Zilei Jandarmeriei Ardelene. (sursa video: YouTube)

 

Facebook Twitter Email
Written on April 25th, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Caini de Salvare Transilvania (C.S.T.) is proudly powered by WordPress and the Theme Adventure by Eric Schwarz
Entries (RSS) and Comments (RSS).

Caini de Salvare Transilvania (C.S.T.)