yuppy-resting

In data de 6 iulie, CST a participat la o misiune de cautare a unui barbat disparut in urma cu 5 zile. Desi solicitarea de implicare a CST in aceasta misiune a venit din partea unuia dintre colegii barbatului disparut, echipa noastra a beneficiat de tot sprijinul si din partea conducerii Politiei orasului Sacueni.

Astfel, sambata noaptea, la ora 3.30, echipa CST formata din 10 oameni si 4 caini (Raul cu Aka, Fulga cu Amir, Calin cu Yupi, Oana cu Fedor, Ralu, Relu, Simona, Bass, Vali si Tudor) a pornit in misiune. La ora 7.00 am ajuns la locul stabilit pentru intalnirea cu reprezentantii Politiei. Comisarul Sef, impreuna cu 3 dintre colegii sai si un angajat al Politiei de Frontiera ne-au furnizat toate informatiile pe care le detineau si ne-au insotit in misiunea de cautare.Timp de 5 ore, am cautat alaturi de cainii nostri de-a lungul malurilor canalelor de irigatii si intreaga suprafata a terenurilor agricole din apropierea localitatii. Deplasarea in teren a fost deseori dificila, in special in zonele mlastinoase si in cele cu vegetatie densa. La ora 13.30 ne-am regrupat pentru a stabili modalitatea de continuare a misiunii. La acel moment, reprezentantii Politiei ne-au adus la cunostinta ultimele informatii obtinute in urma investigatiilor. Avand in vedere informatiile primite si faptul ca misiunea de cautare acoperise deja zonele propuse initial de catre coordonatorul misiunii, s-a decis incheirea cautarii pentru ziua respectiva.

Aceasta a fost prima misiune la care au participat Simona, Tudor, Bass, Amir si Aka.

Facebook Twitter Email
Written on July 14th, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Caini de Salvare Transilvania (C.S.T.) is proudly powered by WordPress and the Theme Adventure by Eric Schwarz
Entries (RSS) and Comments (RSS).

Caini de Salvare Transilvania (C.S.T.)