mis8

In data de 27 Martie, in jurul orei 20, Politia a solicitat sprijinul Asociatiei pentru Caini de Salvare Transilvania pentru căutarea unei femei în vârstă care se ratacise in zona unei livezi. Cinci voluntari CST ( Rares, Timea, Raul, Adrian si Simona) însoțiți de cainele Max s-au alăturat echipelor de căutare formate din polițiști, jandarmi și voluntari ai Asociatia Medical International Rescue. Cautarile s-au desfășurat în mare parte cu ajutorul dronei urmate de verificări în teren cu cainele de căutare si voluntari. Din fericire, misiunea s-a încheiat in jurul orei 2 cand femeia disparuta a reușit sa ajungă la domiciliul sau din oraș. Felicitari tuturor celor implicați în misiune si multă sănătate doamnei!
Dacă doriți să susțineți activitatea Caini de Salvare Transilvania (C.S.T.), aveți la dispoziție redirecționarea a 3.5% din impozitul pe venit prin intermediul formularului de la acest link:
https://formular230.ro/asociatia-pentru-caini-de-salvare…
Facebook Twitter Email
Written on May 17th, 2023 , Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Caini de Salvare Transilvania (C.S.T.) is proudly powered by WordPress and the Theme Adventure by Eric Schwarz
Entries (RSS) and Comments (RSS).

Caini de Salvare Transilvania (C.S.T.)