mis7

Misiune Casele Micesti, Cluj 14.03.2023
La ora 8:30 dimineața, seful postului de Politie Ciurila a solicitat echipa CST pentru participarea la o misiune de căutare a unui bărbat de 28 de ani, disparut duminica in jurul orei 15:00, de la casa sa situata in localitatea Casele Micesti. La ora 9 si 50 de minute, doi voluntari CST împreună cu doi caini de mantrailing (urma) si alti trei caini de cautare de suprafață ajunsesera deja la locatia comunicată, alaturandu-se astfel politistilor, salvamontiștilor, lucratorilor silvici, aparținătorilor si localnicilor ce urmau sa participe la cautare. Alti doi voluntari CST urmau sa porneasca si ei catre locatie imediat ce puteau pleca de la serviciu. Dupa primirea informatiilor si dupa colectarea probelor de miros din casa, Calin si Ama au inceput prelucrarea urmei persoanei. Dupa cam 700 de metri de urma, ce a condus pana la circa 30 m de victima, aceasta a fost observata de catre unul dintre participanții la cautare. Din păcate, persoana era decedată. Dorim sa transmitem condoleanțe familiei si cunoscuților victimei.
Dacă doriți să susțineți activitatea Caini de Salvare Transilvania (C.S.T.), aveți la dispoziție redirecționarea a 3.5% din impozitul pe venit prin intermediul formularului de la acest link:
https://formular230.ro/asociatia-pentru-caini-de-salvare…
Facebook Twitter Email
Written on May 17th, 2023 , Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Caini de Salvare Transilvania (C.S.T.) is proudly powered by WordPress and the Theme Adventure by Eric Schwarz
Entries (RSS) and Comments (RSS).

Caini de Salvare Transilvania (C.S.T.)