EX2

Caini de Salvare Transilvania (C.S.T.) a participat alături de ISU Hunedoara si Asociația Samaritenii Orăștieni la activitățile desfășurate de pompierii hunedoreni în cadrul Săptămânii Protecției Civile.
În data de 27 februarie colegii noștri au fost prezenți la Orăștie alături de Rocky, Diamond, Yukan’na, Kamura, Brici, Ama, Sia și Ash, care s-au bucurat de atenția trecătorilor. Aceștia din urmă au aflat mai multe detalii despre ce înseamnă protecția civilă, care sunt misiunile specifice acestei structuri și care sunt situațiile în care „salvatorii blănoși” ne sar în ajutor pentru a găsi cât mai repede persoane rătăcite sau surprinse sub dărâmături.
De asemenea, cei interesați au putut studia tehnica de intervenție folosită de pompierii salvatori și au primit recomandări și materiale de informare preventivă despre comportamentul corect în cazul producerii unui cutremur.
Facebook Twitter Email
Written on May 17th, 2023 , Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Caini de Salvare Transilvania (C.S.T.) is proudly powered by WordPress and the Theme Adventure by Eric Schwarz
Entries (RSS) and Comments (RSS).

Caini de Salvare Transilvania (C.S.T.)