Disc dogging-ul este un mod foarte dinamic de a iti petrece timpul alaturi de cainele tau si nu necesita o logistica deosebita (cel putin la nivel de hobby).

Lectorul acestui seminar este dl. Bruno Icobet, un roman a carui pasiune pentru acest sport l-a dus pana in fruntea ierarhiei europene in domeniu si pe treapta cea mai inalta a podiumului la ultima editie a show-ului “Romanii au Talent”.

Taxa de participare: 100 lei/participant (cu un caine).

Participantii la seminar vor beneficia de urmatoarele:

- cate 3 discuri;

- masa de pranz (in ambele zile);

Pentru participantii din afara localitatii, recomandam cazarea la Pensiunea 7 http://www.pensiuni-clujnapoca.ro/ din urmatoarele motive: oameni primitori, accepta caini (bine crescuti) in camere, preturi rezonabile.

Termenul limita pentru inscriere si achitarea taxei de participare este 25.09.2013.

Taxa de inscriere va fi achitata in contul Asociatiei pentru Caini de Salvare Transilvania, deschis la Banca Transilvania Cluj-Napoca,  RO15 BTRL 0130 1205 8964 77XX (va rugam sa mentionati pe ordinul de plata “Taxa seminar si numele participantului”).

Dovada achitarii taxei impreuna cu fisa de inscriere, vor fi transmise pana cel tarziu 25.09.2013 la adresa oana.ciora@cainidesalvare.ro. Inscrierile vor fi luate in considerare doar daca sunt insotite de fisa de inscriere si de dovada achitarii taxei. Locurile sunt limitate.

Alte detalii:

Activitatile din cadrul seminarului se vor desfasura astfel:

-         sambata intre orele 10.00 si 18.00

-         duminica intre orele 10.00 si 16.00

Facebook Twitter Email
Written on September 13th, 2013 , Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Caini de Salvare Transilvania (C.S.T.) is proudly powered by WordPress and the Theme Adventure by Eric Schwarz
Entries (RSS) and Comments (RSS).

Caini de Salvare Transilvania (C.S.T.)