casoviaIn perioada 11-14 Mai 2023, șapte voluntari CST au plecat în Slovacia pentru Casovia Rescue Cup, o competiție destinată echipelor de căutare și salvare cu câini. Evenimentul a fost organizat de Kynologický záchranný zbor Slovenskej republiky.

La final, putem să ne mândrim cu performanța lui Calin și Brici care s-au clasat pe primul loc la cautare în mediu natural nivel A ( RH FL A), cu Tiberiu si Yukan’na clasați pe locul al 3-lea la căutare în mediu natural nivel elementar (RH FL V) și Simona împreună cu Stark clasați pe locul al 5-lea la căutare în mediu natural nivel elementar (RH FL V).

Indiferent de performanțe, am învățat multe și mergem acasă cu multe cunoștințe și prieteni noi și cu multe teme de casă. Felicitari tuturor participanților și mulțumim organizatorilor și arbitrilor Daniel Sedlák și Gerald Odlozilik pentru un weekend grozav!

Facebook Twitter Email
Written on September 8th, 2023 , Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Caini de Salvare Transilvania (C.S.T.) is proudly powered by WordPress and the Theme Adventure by Eric Schwarz
Entries (RSS) and Comments (RSS).

Caini de Salvare Transilvania (C.S.T.)