cst-2012

In acest an am avut bucuria de vedea ca echipa noastra functioneaza si merge pe drumul cel bun. Prietenii si partenerii nostri (sponsori, colaboratori, sustinatori) ne-au stat alaturi si sustinerea lor a contat enorm in activitatea voluntarilor nostri. Pregatirea corecta a cainilor a fost confirmata atat in Misiunea din Muntii Harghitei , unde echipa noastra a salvat viata unui barbat dat disparut de 48 de ore, cat si in cadrul Examenului international pentru caini de salvare Donovaly – Slovacia, unde CST a participat cu 3 caini si a obtinut doua certificari, la nivel elementar, pentru cautarea si salvarea din daramaturi. Aceste rezultate au venit ca o incununare a muncii echipei CST in cadrul antrenamentelor saptamanale si a colaborarii cu organizatii si institiutii din tara si strainatate. In cadrul Stagiilor de pregatire si a Taberei Internationale pentru caini de salvare, pe care CST a organizat-o cu sprijinul partenerilor sai, ne-am pregatit sub indrumarea d-lui Kurt Schaffar alaturi de angajati ai Centrului Chinologic Dr.Aurel Greblea (CCS) apartinand M.A.I., de membri ai unor organizatii austriece de profil (ORV si ORHB ) si de membri ai Serviciilor Salvamont.

Am primit mult sprijin din partea oamenilor care iubesc cainii sau admira voluntariatul in general si, ca sa recompensam aceast sprijin, am organizat impreuna cu partenerii si sponsorii nostri evenimente speciale destinate voua. Alaturi de Hipermarket Cora Cluj am organizat concursul “Scoala altfel la CORA”  unde, timp de o saptamana, peste 120 de copii au avut ocazia sa lucreze cu cainii nostri si sa se bucure de compania lor. CORA Cluj si CST au fost amfitrionii unui eveniment ajuns deja la cea de-a IV editie. Este vorba despre “Hiperparada animalelor” , unde peste 12000 de clujeni au putut urmari voluntarii CST, angajati ai CCS, Jandarmeriei, ISU, membri ai Ach Napoca, scoli de dresaj din Romania si Ungaria care au prezentat, timp de doua zile, demonstratii de dresaj si sporturi cu caini. Alaturi de Gold Plaza si Cora Baia Mare, CST a organizat un eveniment similar in Baia Mare, intitulat “Spectacolul Cainilor Curajosi”.

De-a lungul anului, am fost onorati de sprijinul financiar al sustinatorilor nostri, care ne-au ajutat astfel sa ne desfasuram activitatea de pregatire si sa putem demara atat amenajarea unui teren de antrenament, pus la dispozitia CST de catre Hipermarket Cora Cluj, cat si a unei cladiri dezafectate unde ne putem exersa cautarea in daramaturi, datorita amabilitatii conducerii Carbochim S.A. .

Va multumim tuturor si va dorim aproape de CST si in 2013!

Facebook Twitter Email
Written on January 30th, 2013 , evenimente, misiuni, tabere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Caini de Salvare Transilvania (C.S.T.) is proudly powered by WordPress and the Theme Adventure by Eric Schwarz
Entries (RSS) and Comments (RSS).

Caini de Salvare Transilvania (C.S.T.)